Zobrazeno 21 až 27 z celkem 27 článků.
118_20221013_104239.jpg

Střet s oblíbeným soupeřem body nepřinesl

V pátém kole Národní ligy zamířil A-tým Snipers za soupeřem do daleké Kopřivnice. Soupeř, který prožívá lepší vstup do sezóny než Třebíč, byl nachystán do utkání se 17 hráči do pole. Snipeři přijeli ve 13členné sestavě se snahou navázat na výsledky z minulé sezóny, kdy v obou případech Vikingy porazili. Zároveň by se mohlo jednat o pomyslný odrazový můstek do dalších zápasů. V posledních letech nepadalo ve vzájemných duelech mnoho branek a očekávat se to nedalo ani nyní.

115_20221004_104039.jpg

Snipeři na víc než jeden bod myslet nemohli

Ve čtvrtém kole Národní florbalové ligy – východ přivítali třebíčští Snipeři v minulé sezóně prvoligové Petrovice u Karviné a završili tak těžký úvod sezóny proti čtyřem z pěti nováčků soutěže. Před samotným úvodem utkání předala členka VV Snipers Třebíč z.s. Hana Jahodová Vojtěchu Janatovi pamětní plaketu a několik upomínkových předmětů s poděkováním za odehrání 200 ligových utkání v A týmu Snipers.

114_20220927_093626.jpg

Marná snaha v Havířově

Los aktuálního ročníku Národní florbalové ligy zařídil na úvod třebíčským Sniperům těžkou sérii utkání proti nováčkům soutěže. Po Šumperku a Přerovu, kteří do třetí nejvyšší soutěže postoupili z divize a jejich houževnatost s nadšením třebíčští florbalisté poznali v prvních dvou kolech stál proti nim ve třetím kole soupeř, který pro změnu sestoupil z 1.ligy, ale kvalitou a zkušeností do ní relativně stále patří – Torpedo Havířov.

113_20220919_102544.jpg

Vybojované první body

K prvnímu utkání nové sezóny na domácí půdě nastoupili florbalisté třebíčských Sniperů proti mladíky nabitému týmu Přerova. Třebíčští představili několik nových tváří a nutno dodat, oživení kádru se prozatím jeví jako vydařené. Byť je pořád jen začátek sezóny.

111_20220914_115137.jpg

Tvrdý náraz v úvodním kole

Florbalisté třebíčských Sniperů vstoupili do další sezóny třetí nejvyšší soutěže na půdě nováčka ze Šumperka. Domácí klub zorganizoval při tomto úvodním utkání nového ročníku NL charitativní sbírku pro nemocného Dominika, Snipeři se k této akci aktivně připojili, mezi sebou vybrali a organizátorům odevzdali téměř čtyřtisícovou částku. Kádr třebíčského týmu doznal před zahájením nové sezóny několika změn. Nejužitečnější hráč minulé sezóny Vochyán zvolil tentokrát hostování v TROOPERS o soutěž výše, z rozličných důvodů ukončili působení v Třebíči brněnští Blaha, Vejmělka a Suchomel. Z odchovanců se dosud ke kádru nepřipojili Černý, Homolka a Kuželka. Naproti tomu ve svých řadách Snipeři na střídavý start přivítali Karpíška, Dvořáka a Rubera z brněnských Gullivers. Aby změn nebylo málo, tak k úvodnímu utkání cestovali třebíčští bez absentujících Janaty, Stránského, Křivánka, Machálka, Picmause a Kůse.

109_20220830_095441.jpg

Snipeři postupují do 3.kola poháru

Ve druhém kole Poháru Českého florbalu vyrazili Snipeři do Hodonic, kde se utkali s místním celkem. Ačkoliv se jednalo o papírově slabšího soupeře z regionální ligy, za názvem TJ Hodonice se ovšem skrývá tým z většiny složený z bývalých hráčů extraligového Znojma. Třebíčští věděli, že to nebude lehký souboj a soupeře nemínili podcenit.

108_20220823_090020.jpg

Pohárem odstartovala sezóna 2022/2023

K prvním ostrým zápasům v nové sezóně se vydali třebíčští Snipeři do brněnských Tuřan, kde se v rámci 1. kola poháru ČF utkali s týmy z nižších soutěží. Vzhledem k tomu, že třebíčští berou pohár jako rozehru před sezónou, tak se v sestavě pravidelně objevují i hráči mimo soupisku A týmu a ani tentokrát tomu nebylo jinak.